Monday, December 15, 2008

tag by diana!!!



i've been tagged by diana..hehehe btw here it goes



1. 5 ciri lelaki/wanita idaman anda (5 characteristics of your dream guy/girl):

*berkulit cerah
*berbudi bahasa
*kurus
*sedap mata memandang
*hormat orng tue

2. 5 ciri lelaki/wanita yang tak pernah anda minati (5 characteristics of guy/girl that you never like):

*merokok
*pkaian xsenonoh
*mengade-ngade
*playgirl
*yg berlawanan yg soalan 1st...

3. 5 perasaan anda sekiranya keluar dengan orang yang diminati (5 feelings you'd feel when you go out with the one that you like):

*nervous
*happy
*proud
*kadang2 malu2 anjing
*cover macho..hahahaha
4. 5 tempat istimewa yang ingin dilawati bersama pasangan anda (5 places you wanna visit with your partner):

*pulau2 indah
*singapore
*tokyo
*KL TOWER
*bali

5. 5 barangan/sesuatu istimewa yang akan anda hadiahkan kepada si dia (5 special things you'd give him/her):

*my heart
*my trust
*rantai n cincin
*hantaran..hehehhe
*and surprice

6. 5 tajuk lagu yang akan anda nyanyikan untuk pasangan anda (5 songs you'd sing to your partner):

*dealova
*ur my everything
hurm xtau la lg...bkn la kaki menyanyi sgt...melalak tau ler..hehehe

7. 5 rakan yang anda tag dan mahu mereka buat 5 perihal ini.WAJIB!!Mereka perlu diberitahu akan hal ini (5 friends that you tagged.A MUST!!They have to be informed of this):

*kak yana
*kak mala
*azlan
*kak mas
*epol


hurm soory la quite merapu sikit coz xde idea la..btw diana thanx for question..hehehe




~~~~so long people~~~~



2 comments:

FarDiaNa said...

Haha...
You know,ciri2 wanita idaman tu sume aku ade
You sure it's not me??;p
Hahaha
Kidding
=p

midie said...

hehheeh...
mane bley!!!
nnt fashli mrah plak kat aku!!
hehehehehe
heheh